Inici / Batxillerat

Batxillerat

DSC_8459a

El batxillerat al CIDE té una doble vessant. Per una banda, preparar persones per al món que ens envolta, tant a nivell personal com professional. Persones democràtiques, amb valors, criteri propi i maduresa intel·lectual que sàpiguen desenvolupar-se en l’ambient que els envolta.

Per altra banda, dóna als nostres alumnes els coneixements i habilitats en tot tipus d’ensenyament, a fi que no tenguin cap dificultat per superar la selectivitat i puguin seguir sense cap problema els estudis universitaris o de grau superior que desitgin realitzar.

Per aconseguir-ho, a part del tracte humà i proper que ens caracteritza envers els nostres alumnes, disposam d’uns tutors que fan un seguiment individualitzat de tots els seus tutelats, disposats a ajudar-los en tot el que sigui necessari, des de problemes personals fins a problemes d’estudis, amb un contacte total i absolut amb les famílies. Un departament d’orientació al seu servei perquè puguin triar el millor per al seu futur, i un claustre de professors que, a part de donar-los tots els coneixements amb l’objectiu de superar la selectivitat sense cap tipus de problema, també els dóna les eines, competències i estratègies fonamentals a fi que puguin incorporar-se al món adult amb responsabilitat i amb garanties d’èxit.

 

El CIDE és un centre privat que tenim concertades la totalitat de les places de batxillerat.

L’horari és continuat de 8 a 14 o 15 h, depenent del dia.

El CIDE ofereix totes les modalitats de batxillerat: ciències, lletres, tant l’humanístic com el social i l’artístic. Els nostres alumnes tenen l’opció de poder escollir totes les assignatures específiques que ofereix la llei.

En aquests enllaços trobareu més informació sobre la nostra matrícula:tresa

En aquest enllaç hi ha l’oferta d’estudis universitaris per branca de coneixement.

Serveis

El CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix als seus estudiants tota una sèrie de serveis afegits com: