Inici / Formació Professional

Formació Professional

fotoord

Més de 300 empreses t’esperen!

El Col·legi CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix Formació Professional des del seus inicis, ara fa quasi 50 anys. Des de l’entrada en vigor de la Formació Professional, el CIDE va apostar per donar sortida a la demanda d’una part del nostre alumnat. Avui el CIDE és un dels centres amb més experiència i amplia trajectòria en FP.

Per aquest motiu i perquè els nostres alumnes demostren una gran preparació i responsabilitat, tenim les millors empreses per realitzar les importants hores de pràctiques. Comptam amb més de 300 empreses perquè els nostres joves facin les pràctiques.

Les empreses confien en la formació dels nostres alumnes i a més de facilitar les pràctiques professionals, moltes d’elles els han ofert, en acabar, un contracte laboral. Tant és així que tenim molts exalumnes treballant-hi a moltes.

Apart del tracte humà i personalitzat que ens caracteritza envers els nostres alumnes, els professors dels diferents cicles formatius i de la Formació Professional Bàsica són especialistes en els seus mòduls. La majoria només imparteix formació professional i estan en contínua formació per transmetre a l’alumnat les darreres exigències del mercat.

Fomentam el treball en equip, potenciam l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació i la iniciativa individual i col·lectiva.

El CIDE ofereix formació professional de grau mitjà en les especialitats de Gestió Administrativa, Instal·lacions elèctriques i automàtiques i Sistemes microinformàtics i xarxes i, també, el cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma. A més, ofereix Formació Professional Bàsica (Títol Professional Bàsic en Serveis Administratius).

Els nostres alumnes adquireixen coneixements teòrics i pràctics per desenvolupar-se davant qualsevol situació. Comptam a les aules amb els darrers programes, sistemes i equips que reprodueixen la realitat que es trobaran a les empreses.

El gran ventall d’empreses que tenim per oferir als nostres alumnes, les pràctiques reglades i la dilatada trajectòria dels nostres professors ens dóna un valor afegit a l’hora de triar el nostre centre.

A més, el CIDE ofereix als seus alumnes projectes de mobilitat com el que ofereix Erasmus +. Són beques finançades amb fons europeus que donen l’oportunitat als nostres alumnes de realitzar estades formatives en empreses a diferents països de la Unió Europea.

Tria el CIDE!

Oferta educativa

Formació Professional Bàsica:

Cicles Formatius de Grau Mitjà:

Cicle Formatiu de Grau Superior:

Serveis

El CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix als seus estudiants tota una sèrie de serveis afegits com: