Inici / Erasmus +

Erasmus +

erasmusinsitu_1

 

El CIDE vol oferir una formació completa als seus alumnes. Això inclou projectes de mobilitat com el que ofereix Erasmus +. Aquestes beques ofereixen l’oportunitat als nostres alumnes de realitzar estades formatives en empreses a diferents països de la Unió Europea.

Aquestes beques finançades amb fons de la UE van destinades als alumnes de segon curs d’un cicle formatiu de grau mitjà. L’objectiu és estudiar a diferents països, de tal forma que els alumnes facin el 50% de les pràctiques a les Illes i l’altre 50% a fora. En total realitzaran unes 200 h lectives de pràctiques a l’estranger.

Els alumnes seleccionats rebran un curs gratuït de preparació lingüística que podrà ser d’anglès, alemany o italià. A més, el centre educatiu té contractada una pòlissa d’assegurança per a tots aquells que participin en el Programa Erasmus+.

Aprofitar les pràctiques Erasmus+ és una bona forma d’acostar-se a la realitat europea en tots els seus àmbits. Es tracta d’una experiència professional, però també personal per als alumnes que hi participen.

Cal recordar que el CIDE forma part d’un consorci d’escoles inscrites dins la Conselleria d’Educació per formar part d’aquest programa tan innovador i interessant per als estudiants.

 

erasmusinsitu_2  erasmusinsitu_5

 

Curs 2016-17:

Reunió informativa

Convocatòria d’ajudes Erasmus + Formació per CFGM 2016-2017 per a realitzar pràctiques a empreses de la UE.