Inici / Actualitat / IB3TV al menjador del CIDE

IB3TV al menjador del CIDE

Menjador CIDEIB3 televisió ha visitat el menjador escolar del CIDE on cada dia elaboren devers 1200 menjars per a professors i alumnes des dels 3 fins als 18 anys. Tot el que mengen els alumnes és menjar cuinat i preparat cada dia des de primera hora del matí per l’equip de cuina del centre seguint tots els estàndards d’higiene i seguretat.

Cada dia s’elabora un menú diferent i s’intenta no repetir. L’objectiu és fer una dieta equilibrada durant cada migdia, entre el menjar i el sopar, al llarg de la setmana i també del mes. Els experts recomanen precisament que els infants mengin a l’escola, ja que si la dieta està feta per un nutricionista, serà probablement molt més equilibrada i variada que si es menja a casa.

 

Menjador CIDE 2

Cada trimestre, l’equip de cuina juntament amb la metgessa Lourdes Julbe dissenyen un menú que intenta ser equilibrat perquè els nins mengin de tot i de forma saludable. A més ofereixen als pares una proposta de dinar, de tal forma que al llarg de tota la jornada els nins duguin una dieta equilibrada i sana.

A més, es té molt en compte els al·lèrgens, ja que cada vegada hi ha alumnes amb més intoleràncies alimentàries. D’aquesta forma adapten els menús a les necessitats dels infants. Es tracta d’una tasca molt acurada en la qual han de fer plats especials perquè els alumnes amb al·lèrgies o intoleràncies tenguin ben clar el que poden o no menjar cada dia.

 

No et perdis...

Els alumnes d’alemany de 4t d’ESO visiten el diari Mallorca Magazine

  Els alumnes de 4t d’ESO que cursen l’assignatura d’alemany han fet una sortida al …