Inici / Educació Infantil

Educació Infantil

logo-extra-5

classe infantil 1

El Col·legi CIDE Cooperativa d’Ensenyament ofereix el segon cicle d’Educació Infantil (a partir dels 3 anys): 4t, 5è i 6è d’Infantil.

L’objectiu d’aquesta important etapa de la vida escolar del nin és fomentar els hàbits d’autonomia personal, d’higiene, la sociabilitat, les habilitats comunicatives, el llenguatge, la creativitat… contribuint al seu desenvolupament físic, emocional, social i intel·lectual.

Encara que som un centre privat, tenim concertades la totalitat de les places d’Infantil amb el Govern de les Illes Balears, igual que la resta de les etapes educatives fins a Batxillerat.

La nostra metodologia es basa en els projectes i les històries d’aula (en què es pretén que el nin sigui el protagonista i part activa del seu procés d’aprenentatge).  D’aquesta manera, ens permet despertar el seu interès i motivar-los per conèixer coses noves donant un sentit a tot allò que aprenen.

classe infantil 3 classe infantil 2

Al CIDE tenim cinc aules per cada curs amb una mitjana de 25 nins per classe. Comptam amb un equip multidisciplinar de treball de diferents departaments per atendre les necessitats dels alumnes i ajudar-los en el seu creixement, potenciant les seves capacitats i atenent a la diversitat que hi ha a les aules.

Les aules d’Infantil són espaioses, lluminoses, acollidores i plenes de vida. Les de 3 anys tenen banys dins la mateixa aula. A més hi ha dormitoris independents perquè puguin fer la migdiada després de dinar. Hi ha tres zones de pati per a Infantil, acotats, adaptats a les seves edats i diferenciats de la resta.

 

IMG_8590

pati infantil pati infantil
pati infantil 3 infantil

 

El menjador (amb cuina i elaboració pròpia del menjar) està pensat com una aula més en la qual els nins aprenen els bons hàbits, l’autonomia i el saber estar a taula. Un dels objectius és ensenyar als nins a menjar de tot.

 

20160204_114737

 

Tenim una aula específica de psicomotricitat per on passen setmanalment tots els nostres alumnes d’Infantil.

psico infantil psico infantil

Fa anys vàrem introduir l’anglès a les aules d’Infantil. Estam treballant perquè l’anglès estigui cada vegada més present a les nostres classes i al nostre centre.

El CIDE compta, a més, amb un servei mèdic, amb una metgessa titulada per atendre les urgències que es puguin produir al centre educatiu. A més, s’encarrega de supervisar les necessitats dels alumnes que tenen prescrites una sèrie d’indicacions mèdiques (al·lèrgics, diabètics…), participa en l’elaboració  dels menús i fomenta la formació del professorat en prevenció d’accidents i primers auxilis.

A més de les classes, hi ha tota una sèrie de tallers rotatius per a 5è i 6è  i activitats extraescolars (bàsquet i activitats lúdiques) on els nins poden seguir aprenent i divertir-se al migdia.

  • Tallers de 5è: Pintura, manualitats, dansa, English & fun i contacontes.
  • Tallers de 6è: Pintura, manualitats, English & fun, contacontes i cor.

Disposam de guarderia (de 7.30 a 9 h del matí i de 16.30 a 18 h) i de transport escolar que cobreix la ciutat de Palma.

3 anys 295 infantil pati