Inici / Actualitat / Eleccions per renovar el Consell Escolar

Eleccions per renovar el Consell Escolar

eleccions

Enguany el CIDE realitzarà una renovació parcial del Consell Escolar. En total s’han de renovar dos representants de professors, dos de pares i mares, un dels alumnes i un darrer de personal d’administració i serveis.

Hi ha dos requisits bàsics per poder formar part del Consell Escolar. El primer és estar inscrit en el cens i el segon, haver presentat candidatura, per escrit, a la Secretaria del CIDE abans de dia 28 de novembre de 2016 a les 12 h. A més, en el cas dels alumnes és imprescindible que siguin d’ESO, Batxillerat o Formació Professional.

Les eleccions del personal d’administració i serveis seran dia 21 de novembre, les dels pares, el 22 de novembre (de 15.30 h fins a les 19.30 h a la biblioteca del centre), i les de l’alumnat, el 25 de novembre. També existeix la possibilitat de votar per correu. Això sí, els vots seran vàlids sempre que les cartes arribin a Secretaria abans d’efectuar l’escrutini.

S’ha de tenir en compte que si es vol votar és imprescindible figurar en el cens electoral i presentar el DNI o un document amb la mateixa validesa com és el DNI o el permís de conduir. Després d’identificar-se cada elector podrà anotar a la seva papereta de votació un màxim de dos noms.

Tot el procés electoral es regularà per les disposicions legals vigents i serà dirigit per la JUNTA ELECTORAL DEL CENTRE.

 

Proclamació de candidatures definitives

Calendari Eleccions Consell Escolar

Circular pares Consell Escolar

Composició i funcions del Consell Escolar

No et perdis...

Els alumnes d’alemany de 4t d’ESO visiten el diari Mallorca Magazine

  Els alumnes de 4t d’ESO que cursen l’assignatura d’alemany han fet una sortida al …