Inici / Actualitat / Els alumnes de 3r d’ESO de biologia presenten sis vídeos de menjar saludable en anglès

Els alumnes de 3r d’ESO de biologia presenten sis vídeos de menjar saludable en anglès

 

menjarsaludable_9

Albergínies fregides i farcides de pebre verd i vermell, ceba, xampinyons i tomàtiga amb una vinagreta de romaní. O si preferiu, pollastre marinat amb llimones espremudes amb pebre i oli sobre un llit de llavors de pipes, ceba, tomàtigues i suc de llimones. O també teniu l’opció d’un pollastre a la salsa Suprème, acompanyat d’una ensalada amb tomàtigues cherry.

Aquestes són algunes de les receptes que han preparat els alumnes de l’assignatura de Biologia de 3r ESO impartida per la nostra doctora, Lourdes Julbe. L’experiència forma part d’un treball relacionat amb l’alimentació i l’aparell digestiu, on s’ha demanat als estudiants que preparassin vídeos de menjar saludable cuinats per ells mateixos.

menjarsaludable_1    menjarsaludable_3

menjarsaludable_5   menjarsaludable_6

Els alumnes han preparat tota l’activitat de manera independent: han comprat els ingredients, han cuinat els plats, se’ls han menjat i també han fet els vídeos. I tot això amb una dificultat afegida… perquè com que és el primer any que aquesta assignatura s’imparteix en anglès, han hagut d’explicar l’elaboració en la llengua de Shakespeare!

I si jutjam per l’aspecte dels plats, hem de donar l’enhorabona als cuiners per la seva feina! Però opinau vosaltres. Aquí teniu els resultats:

Bon profit!

Vídeo 1

Vídeo 2

Vídeo 3

Vídeo 4

Vídeo 5

Vídeo 6

Vídeo 7

 

No et perdis...

Descobrim com funciona l’Ajuntament de Palma amb els alumnes d’FPB

  Els alumnes d’FPB han fet una sortida per conèixer més a fons com funciona …