Inici / Actualitat / Els alumnes de 4rt de primària netegen la platja de Son Bauló

Els alumnes de 4rt de primària netegen la platja de Son Bauló

1

 

Bosses de plàstic verdes, guants blaus i a treballar! Els alumnes de 4rt de primària del CIDE varen dur a terme els passats dies 19 i 20 de novembre una acció a favor del medi ambient. Amb curiositat, molta paciència i després d’endur-se més d’una sorpresa, els infants varen recollir plàstics de tot tipus, llaunes i, fins i tot, una roda i un fragment de canonada. L’activitat va tenir lloc a la platja de Son Bauló, prop de la necròpolis de Son Real. L’Ajuntament de Santa Margalida ens va proporcionar el material necessari i els alumnes i mestres hi posaren l’entusiasme i l’esforç.

Es tracta d’una activitat emmarcada dins el Projecte Ambiental de l’escola, que té com a objectius sensibilitzar i conscienciar els infants de la importància de tenir cura del nostre entorn i la necessitat de reduir la utilització dels plàstics i altres materials contaminants.

Al final de la jornada, els alumnes i els professors estaven molt satisfets d’aquesta activitat tan educativa. I en tornar, varen recollir les opinions dels participants en petites redaccions que expliquen molt bé el sentiment dels nins després d’aquesta jornada. Aquí vos mostram algunes de les opinions:

‘M’he adonat que la gent i nosaltres contaminam molt i per això vull seguir ajudant la Terra i que desaparegui el “Séptimo continente” (L’illa dels fems)’.

‘Quan vàrem anar d’excursió a Son Bauló m’ho vaig passar molt bé netejant. I allò que em va sorprendre més va ser veure la quantitat de bosses que vàrem recollir entre tots. La gent no és conscient del que fa. Perquè trobar una roda i una canonada no és normal. Però m’ho vaig passar genial’.   

‘A mi el que més em va sorprendre va ser la quantitat de residus que hi havia a la platja. El que més em va agradar va ser ajudar la natura’.

2 3

4 5

No et perdis...

Portes obertes prova

Vols saber com treballem al col·legi CIDE? Inscriu-te a les jornades de portes obertes virtuals! …