Inici / Actualitat / Excursió dels alumnes de segon d’FP de grau mitjà i bàsic a Jungle Park i el Puig de sa Morisca

Excursió dels alumnes de segon d’FP de grau mitjà i bàsic a Jungle Park i el Puig de sa Morisca

1

El passat cap de setmana, i amb els doblers recaptats de les activitats pro viatge d’estudis, el CIDE va convidar els alumnes de segon d’FP de grau mitjà i bàsic a una jornada d’activitats doble i ben intensa. Per començar, els estudiants varen viure una aventura que suposa tot un repte de concentració, equilibri i coordinació: desplaçar-se d’arbre en arbre passant per ponts, escales de bombers, lianes, xarxes i tirolines -algunes d’elles de cent metres de longitud- de Jungle Park, a Santa Ponça.

Abans de començar, els alumnes varen haver de seguir un petit entrenament en un circuit de proves, on un monitor els va explicar com funcionen els mosquetons, corrioles i arnesos. A partir d’aquí es varen viure moments d’adrenalina pura, nervis i emocions a cinc o sis metres d’altura.

I per continuar, el grup es va desplaçar al proper Puig de sa Morisca, un lloc catalogat pel Govern com a parc arqueològic i adaptat als senderistes. Al cim d’aquest puig s’hi troba un talaiot de nou metres de diàmetre de planta circular i diverses construccions defensives. A més a més, es pensa que aquest turó va ser el primer objectiu militar conquerit per Jaume I en el seu recorregut cap a Palma.

I per postres, els alumnes varen gaudir d’un dia de sol i d’unes vistes espectaculars sobre la badia de Santa Ponça i el Toro.

 2  3

4 5

No et perdis...

Portes obertes prova

Vols saber com treballem al col·legi CIDE? Inscriu-te a les jornades de portes obertes virtuals! …