Inici / Instal·lacions esportives

Instal·lacions esportives

L’esport forma part de la formació dels alumnes

Al Col·legi CIDE, cooperativa d’ensenyament, posam al teu abast unes de les millors, reconegudes i variades instal·lacions esportives, perquè consideram que la pràctica de l’esport ha de formar part de la formació integral del nostre alumnat.

 

instal. esportives 6

Pistes de bàsquet i voleibol

La cooperativa d’ensenyament CIDE disposa de diverses pistes de bàsquet i una de voleibol coberta per tal d’oferir als alumnes una àmplia oferta d’instal·lacions esportives.

instal. esportives 7 instal. esportives 1
instal. esportives 2 instal. esportives 3

Poliesportiu

El nostre pavelló és cobert i està compost de tres pistes de bàsquet. Està dotat de sales de reunions, despatxos, vestidors amb banys i dutxes, i una cafeteria que està oberta tot lo dia. Empren el pavelló els nostres alumnes durant l’horari escolar tant en horari lectiu per fer les classes d’Educació Física com a les classes extraescolars del migdia. També és emprat pel club de bàsquet i el de vòlei a partir de les cinc de la tarda. En determinats moments del dia i el cap de setmana també es pot llogar.

instal. esportives 13

instal. esportives 12

instal. esportives 11

Camp de gespa

La nostra escola té un camp de gespa, que disfruten tots els nostres alumnes en el temps dels esbarjos. També és emprat a les classes d’Educació Física i durant el curs a totes aquelles activitats escolars que muntam a l’escola. Durant l’horari no lectiu, l’empra el Club de futbol CIDE i altres, ja que també es pot llogar en el temps que queda lliure.

instal. esportives 8

instal. esportives 10

instal. esportives 9