Inici / Actualitat / Mercadet solidari dels alumnes de 6èA a favor de “SOS Animal”

Mercadet solidari dels alumnes de 6èA a favor de “SOS Animal”

 

Els alumnes de 6è A d’Educació Primària han celebrat un mercadet solidari en favor de la Fundació “SOS Animal” amb un gran èxit de participació i de recaptació. Amb moltes ganes i il·lusió els alumnes han afrontat una dura jornada on es posava a prova tota la feina realitzada els darrers mesos.

 

mercadet SOS Animal 6è        mercadet SOS Animal 6è

 

Aquesta classe du des del curs passat ajudant a aquesta fundació mitjançant mercadets, recollida de mantes, recaptació de doblers i menjar… Es tracta d’una iniciativa solidària que va sorgir d’una activitat de treball cooperatiu el passat curs 2015-16.

 

mercadet SOS Animal 6è

 

“SOS Animal” és una entitat sense ànim de lucre que es va fundar l’any 1995 amb la finalitat d’ajudar els animals necessitats de Mallorca. Entre els seus principals objectius s’encarreguen de donar una nova llar als animals que es troben a les caneres, així com millorar la seva vida dins aquestes. També lluiten per la defensa dels drets dels animals, duent a terme campanyes de control de natalitat, denuncien actes de crueltat i maltractament, i consciencien i eduquen els infants respecte als animals.

 

mercadet SOS Animal 6è                                         mercadet SOS Animal 6è

 

No et perdis...

Els alumnes d’alemany de 4t d’ESO visiten el diari Mallorca Magazine

  Els alumnes de 4t d’ESO que cursen l’assignatura d’alemany han fet una sortida al …