Inici / Actualitat / Comencen les excursions preparatòries pel Camí de Santiago 2016

Comencen les excursions preparatòries pel Camí de Santiago 2016

1

Botes fermades i esperit d’aventura! Les excursions de preparació pel Camí de Santiago 2016 ja arriben. En total, es faran tres rutes per posar a punt el cos i la ment de cara a l’any qui ve. Aquestes són les dates: la primera, el diumenge 13 de desembre. El punt de trobada serà el cementiri de Gènova a les 09:00 del dematí. La segona serà el diumenge 14 de febrer i la tercera el diumenge del 13 de març, tot i que encara no hem definit la ruta d’aquestes dues darreres excursions.

I és que tota preparació és poca pel gran repte de l’any qui ve: fer el segon terç del Camí de Santiago a peu, des de Santo Domingo de la Calzada fins Astorga. En total, 300 kilòmetres entre el 29 de juny i l’11 de juliol. Aquesta aventura va començar l’any passat, quan 11 valents es varen apuntar al primer estiu de ruta cap a Santiago. Varen caminar des de Roncesvalles fins Santo Domingo de la Calzada en una experiència màgica i molt divertida, i per això volem repetir per l’any qui ve. Si estau interessats, aquí vos responem alguns dubtes que podeu tenir de cara a la ruta de 2016.

23

 

 

 

 

 

 

 

Com és un dia de camí? Doncs ens aixecam ben d’hora: al voltant de les 05:00! Areglam les coses i berenam per estar a punt per partir. A les 09:30 feim una aturada llarga per un berenar més contundent i arribar a l’alberg cap a migdia. Una vegada allà ens dutxam, dinam i descansam una mica. I després, per l’horabaixa tenim temps lliure. A les 20:00 és hora de sopar i a les 22:00, a dormir!

Quant costa? Si podem fer el tram del Camí de 2016 amb els Amics del Camí de Santiago de Mallorca, el preu serà d’uns 370 euros. Si no és així, ho faríem pel nostre compte i ens costaria entre 450 i 500 euros. I què hem de fer per anar amb els Amics del Camí de Santiago de Mallorca? Doncs hauríem de ser entre 30 i 50 participants. També disposarem d’una furgoneta de suport.

 Què he de dur? Una bossa de viatge; motxilla d’uns 20 litres aproximadament per caminar amb protecció inclosa per si plou; impermeable; cantimplora o camelback; gorra i crema solar; productes per rentar roba i d’higiene personal; roba (tres mudes, tot i que una camiseta serà cortesia d’InterSport-Kenia); estora; paper higiènic; roba d’abric; sac de dormir d’estiu; funda de coixí; xancletes per dutxar-se; calçat per caminar i un segon calçat; 4 o 5 pinces d’estendre la roba; llepolies o fruits secs; pals de caminar o bordó; tiretes per a les bòfegues; llanterna (o mòbil); plat, tassó i torcaboques de roba i documentació.

Si voleu més informació, ens trobareu a la plana de facebook CAMÍ Santiago CIDE 2017.

I si voleu adreçar alguna pregunta als responsables d’aquesta iniciativa, Xisca Vindel i Tià Vallbona, ho podeu fer a camino@cide.es.

45

 

No et perdis...

Portes obertes prova

Vols saber com treballem al col·legi CIDE? Inscriu-te a les jornades de portes obertes virtuals! …