Inici / Actualitat / Èxit d’assistència a la primera reunió informativa de ‘Would you like a cup of tea?’

Èxit d’assistència a la primera reunió informativa de ‘Would you like a cup of tea?’

  Cupreunio_1

El passat dijous dia 26 es va celebrar la reunió informativa de la iniciativa de classes d’anglès gratuïtes Would you like a cup of tea? amb una gran assistència de pares i mares d’alumnes i –per acostumar-nos-, amb te i pastes incloses. Els sis professors responsables d’aquesta gran idea varen respondre els dubtes dels pares i també varen explicar com s’organitzaran les classes. De moment serà així:

-Dimarts a les 17.10 h, grup de nivell intermedi amb el professor Joel Virgili.

-Dimecres a les 17.10 h, grup avançat amb el professor Àlex Ramis.

-Dijous s’oferiran dues classes a les 17.10 h. Un grup d’iniciació (els que comencen de zero) amb el professor Antoni Bosch, i un altre grup d’iniciació amb una mica d’experiència, amb el professor Miquel Bosch.

-Divendres a les 16.10 h, un grup intermedi amb la professora Neus Amengual. Totes les classes tendran lloc a les aules de batxillerat.

Recordau que, si teniu fills petits al CIDE, existeix la possibilitat de comprar tiquets de guarderia per dies, i així podríeu deixar els nins i recollir-los després de la classe. Pels qui voleu apuntar-vos, encara hi sou a temps. Només heu de demanar els fulls d’inscripció que na Rosa vos donarà a recepció del CIDE. I és molt important que apunteu el vostre mail! Heu de tenir en compte que les convocatòries de classes es faran per correu electrònic.

23

No et perdis...

Portes obertes prova

Vols saber com treballem al col·legi CIDE? Inscriu-te a les jornades de portes obertes virtuals! …