Inici / Actualitat / Dia de bunyolada i festa al CIDE

Dia de bunyolada i festa al CIDE

Avui el col·legi s’ha despertat amb un aroma diferent: el dels milers de bunyols que s’han cuinat per celebrar la festivitat del 21 d’octubre. Els alumnes de Formació Professional han col·laborat molt a l’hora de cuinar, empaquetar els bunyols i repartir-los per tota l’escola.

L’activitat ha començat ben d’hora. Eren les 06:00 quan el cap de cuina, en Toni Ortiz, ja preparava la massa per deixar-la tovar. A partir de les 07:30 ha estat el torn per les mestres bunyoleres, na Magdalena i la seva filla Maria del Mar, que han fet bunyols a una velocitat increïble. El truc? Na Maria del Mar ens ho ha explicat: “una mà agafa la pasta i en fa una bolla; amb l’altra, banyada amb aigua salada, es fa el forat a bunyol i ja està… directa a l’oli!!!”

Mentrestant, els alumnes de Formació Professional s’han dividit en grups. Uns han controlat els bunyols per tenir-los al punt just de fritada, mentre uns altres ensucraven i preparaven paquets de 5 ó de 30 bunyols. Després, al pati, han venut els paquets. Els doblers recaptats aniran destinats als seus viatges d’estudis. També s’han confeccionat paquets per repartir entre les classes dels més petits i regalar-los un berenar diferent.

 

CIDEbunyols1 CIDEbunyols5

No et perdis...

Portes obertes prova

Vols saber com treballem al col·legi CIDE? Inscriu-te a les jornades de portes obertes virtuals! …