Inici / Actualitat / Dues aules de 5è de Primària visiten Sa Talaia d’Alcúdia

Dues aules de 5è de Primària visiten Sa Talaia d’Alcúdia

Aquest passat divendres dues aules de 5è de primària varen anar d’excursió a Sa Talaia d’Alcúdia. Aquesta activitat està emmarcada dins el projecte de senderisme de Primària, on l’objectiu principal és que els alumnes “aprenguin a anar d’excursió”. 

En aquest cas, els alumnes aprengueren a diferenciar diferents tipus de vegetació de la zona (pins, mata, càrrtix o garballó, entre d’altres).

També aprenguren què era una Talaia i quina era la seva utilitat. Per cert, sabeu què és i perquè servia? Doncs una talaia és una torre des d’on es pot observar el camp, la mar, etc., i donar avís del que s’hi descobreix. Sa Talaia d’Alcúdia es del segle XVI i formava part del conjunt de torres disposades en punts estratègics del litoral per vigilar la costa i transmetre els avisos de perill amb fum durant el dia i foc quan es feia fosc. Així, les notícies anaven de torre en torre fins arrivar a Palma.

L’excursió va anar molt bé i els alumnes gaudiren de molt bon temps i d’unes vistes espectaculars de tota la badia d’Alcúdia.

 

Foto6Talaia Foto5Talaia Foto4Talaia_ Foto3Talaia Foto2Talaia

 

 

No et perdis...

Descobrim com funciona l’Ajuntament de Palma amb els alumnes d’FPB

  Els alumnes d’FPB han fet una sortida per conèixer més a fons com funciona …