Inici / Actualitat / Experiments, jocs i actuacions musicals: així va ser la III Nit de l’Art i les Ciències

Experiments, jocs i actuacions musicals: així va ser la III Nit de l’Art i les Ciències

 

anitart2016_18

 

El passat divendres, el CIDE es va convertir en terra d’artistes i científics. Vàrem celebrar la III edició de la Nit de l’Art de les Ciències, una convocatòria que ja és multitudinària i que ha despertat tota la creativitat dels nostres alumnes i la curiositat dels petits… i també dels més grans!

 

anitart2016_10  anitart2016_12

anitart2016_7  anitart2016_8

 

De fet, els pares sembla que s’ho varen passar igual de bé que els alumnes experimentant amb fluids, imants, bombetes, microscopis, circuits elèctrics o els jocs de memòria i habilitat que els alumnes dels diferents departaments de Secundària varen organitzar a l’Aula de dibuix i l’Aula d’Usos múltiples.

 

anitart2016_5  anitart2016_6

anitart2016_3  anitart2016_4

 

I la part artística va estar representada de manera molt brillant per les exposicions dels alumnes d’arts plàstiques d’escultures, fotografies, pintures i les espectaculars figures fetes amb globus que decoraven el hall. Al pati, els alumnes de l’assignatura de llenguatge i pràctica musical de 3r d’ESO varen delectar el nombrosíssim públic amb tres temes. I al darrer d’ells, varen realitzar un flashmob que va encantar els pares!

 

anitart2016_1  anitart2016_2

anitart2016_15  anitart2016_16

 

Davall el passadís es va muntar el concurs a la millor tapa i pastís. N’hi havia tants i tan bons que era difícil saber quin triar! En resum, va ser un vespre per experimentar, jugar, aprendre i gaudir del talent dels nostres alumnes. Ja tenim ganes que arribi la IV edició!

No et perdis...

Descobrim com funciona l’Ajuntament de Palma amb els alumnes d’FPB

  Els alumnes d’FPB han fet una sortida per conèixer més a fons com funciona …