Inici / El cide i / El CIDE i les arts

El CIDE i les arts

4

Teatre, manualitats, música, dibuix, audiovisuals… Volem que els nostres alumnes desenvolupin tot el seu potencial creatiu i artístic. I no només amb el programa educatiu, mitjançant el Batxillerat artístic i les assignatures optatives d’ESO, sinó amb tot un seguit d’activitats.

En els darrers anys hem desenvolupat instal·lacions com l’aula de música, que disposa de sales insonoritzades, plenes d’instruments i equipades amb material per poder fer audicions musicals. El CIDE compta amb una Escola de Música i distints cors.

 

2            4            3

Més recent és l’aula de dibuix. És un aula amb molt de llum exterior i amb molt d’espai. Les nostres instal·lacions també disposen d’una aula de volum i un taller d’artesania, equipat amb taules grans per a poder dibuixar millor i amb les noves tecnologies. Anualment, al CIDE obrim les portes al públic amb la Nit de l’Art i les Ciències, on mostram les creacions dels nostres alumnes en un acte diferent i amb molta participació de pares, alumnes i professors.

A més, els alumnes del CIDE també participen en el concurs Fotojove, la marató fotogràfica escolar que realitza l’Ajuntament de Palma cada any. Un concurs en el qual els nostres alumnes poden mostrar la seva creativitat en la fotografia sempre emmarcats en la temàtica seleccionada per cada edició.

No et perdis...

El CIDE solidari

  Ens mouen les causes solidàries. Cada any duem a terme tot un seguit d’iniciatives …