Inici / El cide i / El CIDE i les ciències

El CIDE i les ciències

foto-de-biologiaLa ciència forma part de la nostra vida quotidiana, ens envolta. Per això consideram que és imprescindible que els alumnes rebin una bona formació en ciències experimentals basada en l’observació i l’experimentació directa. Perquè només practicant de primera mà, els alumnes interioritzen allò que aprenen. Amb aquesta finalitat, el CIDE posa al seu abast tot tipus d’especialistes en la matèria com químics, biòlegs, físics i, fins i tot, una metgessa.

foto-de-quimicaQuant a les instal·lacions, disposam de dos laboratoris completament equipats on realitzam experiments per constatar les teories apreses a les classes. A més, també oferim diverses assignatures optatives que ens ajuden a formar científics, metges o enginyers qualificats per enfrontar-se a tot tipus de situacions en el seu futur laboral.

També s’ha de tenir present la feina per projectes que feim amb l’objectiu de complementar les pràctiques de laboratori i les classes teòriques. D’aquesta forma és possible que els alumnes complementin la seva formació, treballant directament totes les fases del mètode científic.

Finalment, volem destaprimaria-microscopis-3car una cita anual de la qual ens sentim molt orgullosos. Parlam de la Nit de l’Art i de les Ciències. Una jornada en la qual els alumnes tenen la possibilitat de mostrar la seva feina públicament en una jornada de portes obertes. Una cita com deim, on experimenten, fan pràctiques científiques i demostren la seva competència explicant les teories que hi ha darrera dels experiments que han après.

No et perdis...

El CIDE i les arts

Teatre, manualitats, música, dibuix, audiovisuals… Volem que els nostres alumnes desenvolupin tot el seu potencial …